Frank Eriksen og Elsec vinder Temapris om tillid i region HovedstadenFrank Eriksen får prisen Regional Temaprisvinder i 2018 for sit stærke fokus på årets tema, tillid, som gennemsyrer hele virksomheden. 2.393 udvalgte virksomheder deltog i konkurrencen i region HovedstadenTillid er en kerneværdi i det danske samfund, og det er tillid, som Danmark og dansk erhvervsliv i høj grad bygger sin samhandel på – såvel lokalt som globalt. Derfor er det en stor ære at blive kåret til Regional Temaprisvinder i region Hovedstaden foran 2.393 udvalgte virksomheder. Temaprisen uddeles af PwC, Dansk Erhverv, Nykredit og mediet Finans i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2018.

- Temaprisen i Hovedstaden går til Frank Eriksen fra Elsec A/S, der har formået at skabe en virksomhed med høj tillid og anseelse blandt både kunder og medarbejdere. Det skyldes i høj grad de værdier, som Frank selv har forankret i virksomheden, og at Elsec dermed har differentieret sig fra sine større konkurrenter, siger Flemming Eghoff, partner i PwC i København og Hillerød og fortsætter:

- Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og Frank Eriksen er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.

Tillid gennem hele virksomheden

Frank Eriksen driver Elsec ud fra værdibaseret ledelse bygget på tillid, og han udmærker sig ved, at han sætter værdier, herunder tillid, før vækst:

- Frank Eriksen er en ejerleder, som udmærker sig ved, at hans primære fokus er på værdierne for de ansatte og kunderne, og det sekundære fokus på vækst og indtjening. Han mener selv, at et fokus på medarbejderne og kunderne i sig selv vil påvirke både væksten og indtjeningen positivt. Selvom Frank forventer vækst i fremtiden, skal det således ikke ske på bekostning af egne værdier i virksomheden, siger regionsdirektør i Nykredit Axel U. Henriques.

Hos Dansk Erhverv er markedschef Louise Riisgaard enig i, at den rette vinder af Årets Temapris i region Hovedstaden er Frank Eriksen fra Elsec.

- Frank har formået at få årets tema, tillid, til at gennemsyre virksomheden på alle områder. Og han går ikke på kompromis med sit stærke fokus, som også har resulteret i høj professionel tillid fra både medarbejdere og kunder. Tillid er på mange måder grundstenen i virksomheden, og Elsec A/S er derfor den helt rette vinder af Årets Temapris i region Hovedstaden, siger Louise Riisgaard.

Frank Eriksen og Elsec er dermed i finalen om Årets Temapris i Danmark sammen med vinderne fra de øvrige regioner. Landsvinderen findes den 8. november.

Fakta om prisen
PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen Årets Ejerleder, som uddeles for 15. gang.
Temaprisen uddeles for tredje gang.Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.